رولبرینگ های مخروطی ، بلبرینگ هایی هستند که می توانند بارهای محوری (نیروهای پهلو یا رانش) و همچنین بارهای شعاعی (نیروی رو به پایین) را تحمل کنند. با نگاهی به نمودار زیر ، زاویه تحمل تعیین می کند که باربری محوری و شعاعی می تواند تحمل کند. مسیرهای ریس حلقه داخلی و بیرونی بخشهایی هستند که با مخروطی ساخته می شوند. این کار به این منظور انجام می شود که سطوح مخروطی مسیرهای مسابقه و محورهای ساچمه در صورت پیش بینی ، همه در یک نقطه مشترک یا راس ، در محور اصلی رولبرینگ قرار بگیرند.
هندسه مخروطی در رولبرینگ از تماس خطی استفاده می کند که اجازه می دهد بارهای بیشتری نسبت به رولبرینگ تماس نقطه ای (توپی) حمل شود. ساچمه ها توسط فلنج در پشت حلقه داخلی هدایت می شوند (به نمودار رولبرینگ مخروطی مراجعه کنید). این باعث می شود ساچمه های رولبرینگ مخروطی با سرعت زیاد به خارج از زمین سر نخورند. هرچه نیم زاویه این مخروط ها بزرگتر باشد ، بار محوری تحمل بیشتری می تواند داشته باشد.
در کاربردهای بلبرینگ چرخ ، بارهای شعاعی و محوری وجود دارد. وزن وسیله نقلیه باعث ایجاد بار رو به پایین می شود که همان بار شعاعی است. بار محوری یا بار محوری ، با چرخش وسیله نقلیه ایجاد می شود.